Συμβουλές προς ελαιοκαλλιεργητές και ελαιοτριβείς για συγκομιδή ελιάς και παραγωγή ελαιολάδου
«Μεγάλη σημασία θα πρέπει να δώσουν οι ελαιοκαλλιεργητές στην ωρίμανση του καρπού για την συγκομιδή», αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) ΠΕ Μεσσηνίας κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος. «Οι υπερώριμες ελιές χάνουν την φρουτώδη γεύση τους ενώ οι όψιμες μπορεί να έχουν φρουτώδη γεύση αλλά χάνουν στις αποδόσεις».